Skip to content

Categories:

Visi tipai pabėgimo kambaryje (escape room)

INTP – vos patekęs susigaudo ir supranta kaip iš kambario išeiti. Pasakytų ir kitiems, jei kas nors paklaustų.
INTJ – nors iš pradžių nežino kaip iš kambario išeiti ir nelabai supranta kaip tą sugalvoti, bet klausydamasis kitų suformuoja savo galimą sprendimą ir laukia, kol iki jo prieis kiti. Šiek tiek pakreipia ką link jo, jei reikia, bet neišsiduoda. Kai sprendimas pasiteisina, džiaugiasi.
INFP – net dreba iš laimės, koks čia fainas ir įdomus užsiėmimas. Būtinai parėjęs namo kažką panašaus padarys ir savo antrajai pusei! Tik nesakys, aišku, tada ne taip įdomus būtų.
INFJ – ramiai, ramiai, ramiai PANIKOS ATAKA!!!!! IŠLEISKIT KOL DAR GALIT!!!!!11111!!!!!
ISTP – bando visiems pasakyti, kad INTP ten tikriausiai kažką sugalvojo. Niekas nesiklauso.
ISTJ – juokiasi iš kitų komandos narių pasiūlymų kaip išeiti iš kambario, bet pats nieko nesiūlo.
ISFP – atsisėda kamputyje ir linguoja. Paklaustas kas yra atsako, kad beprasmis užsiėmimas ir norėtų, kad jį tiesiog paliktų ramybėje, kol viskas baigsis.
ISFJ – jaučiasi labai nesmagiai, kad turėjo dalyvauti tokioje „pramogoje“. Stengiasi perlipt per save, kad kitiems nesugadintų nuotaikos. Viduje vis kartoja „nio nio nio nio“.
ENTP – vos patekęs puola visiems aiškinti, kad čia baisiai aišku ir savaime suprantama kaip iš kambario išeiti. Sukuria sudėtingą ir painų sprendimą. Sprendimas neveikia.
ENTJ – labai gerai žino kaip išeiti iš kambario. Bet kurį iš žaidėjų paaukoti tam pirmą? Hmmm….
ENFP – labai garsiai vardija visus galimus sprendimus. Stengiasi perrėkti kiekvieną narį.
ENFJ – džiaugiasi žaidimu, nes tai puiki proga jam tapti visų lyderiu! Beveik išeina, nes į galą išsigąsta kas jam nutiktų, jei paaiškėtų, kad jo sprendimas visgi neveikia…
ESTP – apsimeta, kad sugalvojo sprendimą ale juokais ir visi jį išbando. Nepavyksta. Juokiasi, kad gi čia dėl smagumo buvo. Viduje galvoja „šūdas, kodėl nesuveikė?“.
ESTJ – kaip ir supranta kaip iš kambario išeiti, bet per daug susidomėjęs stebi kitus. Juk pramoga ir yra sugalvoti kaip išeiti, ar ne?
ESFP – labai smagiai leidžia laiką ir nesupranta ko čia visi kažko nervuojasi.
ESFJ – laiko, kad tokios pramogos yra visiška nesąmonė, kuri gali nebent sukiršinti ir taip gerai veikiančias mažytes žmonių draugijas. Stengiasi visus išlaikyti kartu draugiškai. Sunkiai tramdo ašaras ir tikisi, kad viskas kuo greičiau baigsis.

Posted in Visi tipai.

Tagged with .



Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Eiti prie įrankių juostos